What to do on Results Day

It’s A level Results Day Today. Find out what to do and where to go.

The College Day

The working day at the College runs from 8.30am to 3.20pm with an additional session for our Enrichment Activities running from 3.30pm to 4.30pm. Years 7, 8, 9 and 10 will be dismissed at 3.15pm.

Here is a breakdown of how the College day is structured:

  • Session 1
    8.30am – 9.20am
    50 minutes
  • Session 2
    9.20am – 10.35am
    55 minutes (+ 20-minute breakfast break)
  • Session 3
    10.35am – 11.30am
    55 minutes
  • Session 4
    11.30am – 12.20pm
    50 minutes
  • Session 5
    12.20pm – 1.45pm
    55 minutes (+ 30-minute lunch break)
  • Session 6
    1.45pm – 2.40pm
    55 minutes
  • Session 7 (Personal Tutorial Time)
    2.40pm – 3.15pm (Years 7, 8, 9 and 10)
    35 minutes
    2.40pm – 3.20pm (Years 11, 12 and 13)
    40 minutes
  • Enrichment Activities
    3.30pm – 4.30pm
    60 minutes

Breakfast & Lunch Breaks

Breakfast and lunch breaks run on a rolling timetable from 9.20am and 12.20pm, respectively. Each Learning Session is allocated a unique break time to ensure students and staff can enjoy the Restaurant facilities with minimal congestion.

Freshly cooked food and a variety of drinks are available to purchase from the Restaurant daily. A range of indoor and outdoor seating areas are provided for students and staff to enjoy their meals. We do not allow students to go off-site for their breaks.


Ofsted Outstanding 2011/2012 LogoNational Teaching School LogoStonewall School Champion Logo